Uforglemmelige oplevelser i Toscana

Uforglemmelige oplevelser i Toscana

Dette indhold er sponsoreret

Har du planlagt, eller planlægger du en ferie til Toscana, så har du formentlig opdaget, at området byder på lidt af hvert. Det er sjældent, der er tid til at opleve alt på én ferie. Dog er der noget for enhver smag, lige fra hyggelige olivenlunde og toscanske vine, til kulturelle storbyoplevelser. Læs med her, og få inspiration til planlægningen af din rejse. 

Undersøg dine muligheder

Først og fremmest er det en god idé at læse om rejser til Toscana, før du tager dertil. Ligesom mange andre feriedestinationer, er der nok at komme efter i Italien. Det er sjældent, at man kan nå det hele på bare én ferie. Derfor kan det hjælpe dig på vej, hvis du først finder ud af, hvilke oplevelsesmuligheder der er. Dernæst kan du lave en liste med netop de ting, du gerne vil se. Desuden kan du gøre dig overvejelser om, om du vil opleve flere steder i Toscana, eller for eksempel udelukkende se et bestemt område. De fleste forbinder Toscana med vinmarker og fantastisk natur, men udover marker og snoede veje, er der også flere storbyområder med historiske og kulturelle seværdigheder. 

Rejseformer

Der er flere forskellige måder at besøge Toscana på. Hvis du skal på ferie i længere tid, vil det være oplagt med en kør-selv-ferie. Hvis du kører fra Danmark til Italien, kan du planlægge at stoppe i nogle andre lande og byer på vejen. Du kan også flyve til en af storbyerne og leje en bil videre derfra. En alternativ, men sjov måde at holde ferie på, er i en autocamper. Det giver en særlig følelse af frihed, da man ikke skal tilbage til et hotel. På den måde kan man gøre sin ferie mere spontan. Dog kan overnatningen også blive en særlig oplevelse på andre måder. Der findes nemlig mange idylliske ferieboliger rundt omkring i Toscana. Der er noget autentisk over at leje et hus blandt markerne, hvor man kan nyde solnedgangen med et glas vin. 

Romantiske Firenze

Firenze er én af de smukkeste byer i Italien. Den er særligt kendt for dens kunst, fordi den kan minde om et udendørs kunstmuseum, med dens gamle renæssancebygninger. Samtidig er byen omringet af vinmarker. Byen er blandt andet kendt for Dåbskapellet San Giovanni, som er opført i samme stil som domkirken med dens ottekantede form. Kapellet har store bronzedøre med skildringer fra Det Gamle Testamente. Den gamle bro Ponte Vecchio er endnu et must-see i Firenze. Broen krydser Arno-floden, og er kendt for dens særlige arkitektur. Efter sigende er den én af de ældste broer i Firenze. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*