Tre gode råd til din teltferie til sommer

Tre gode råd til din teltferie til sommer

Annonce

Indenfor de sidste par år er det blevet mere og mere populært at tage på telttur i Danmark og omegn, frem for den lange sommerferie til Thailand eller Mallorca. Det kan der være flere praktiske årsager til, men der er også andre gode grunde til, at teltturen kan være det rette valg for dig og din familie denne sommer. Først og fremmest er det en god måde at komme ud i naturen, være aktiv og opleve nogle anderledes ting, end man kan opleve på den klassiske badeferie. Vores lille land er tilmed spækket med fede og flotte teltpladser, hvis man kigger godt efter. Så hvis du og din familie har besluttet jer for at tage på teltferie til sommer, kommer der her tre gode råd, at have med i bagagen.

Køb det rigtige telt

Når man skal bo i naturen, er det enorm vigtigt at have det rigige telt, da det bliver basen for dig og din familie. Du skal først og fremmest overveje hvad teltet skal bruges til, hvor mange skal sove i det og hvilket vejr teltet skal holde til. Du kan finde mange forskellige telte på nettet, for eksempel på Adventuresports.dk hvor der er telte til de fleste behov og til al slags vind og vejr. Hvis du vælger det rette telt og behandler det ordentligt, kan det bruges i mange år fremover.

Lav udførlig pakkeliste

På en telttur hvor man bruger det meste af tiden i naturen, er der langt til den nærmeste kiosk eller supermarked, og det er derfor en rigtig god idé at have alle de mest almindelige fornødenheder, så man ikke pludselig står og mangler plaster når man har skåret sig i fingeren. Lav derfor en udførlig pakkeliste og brug eventuelt nettet til inspiration, så du ikke glemmer noget. Hvis du er gående, er det vigtigt at overveje alting en ekstra gang, så du ikke går og slæber på unødvendige ting. 

Planlæg hvor I skal campere

Det er en god idé at planlægge på forhånd hvor I skal campere. På den måde kan du bedre forudse vandringsruter og også nyde turen undervejs. Hvis du har børn med, kan det også være fedt at finde campingpladser hvor der er underholdning for børn. På den måde kan du få lidt voksentid i ny og næ. Husk at der er fri teltning i 275 skovområder i Danmark, så længe man overholder en række regler. Du kan finde et kort over alle tilladte teltpladser i skoven samt en liste over regler der skal overholdes på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*