Rejs i sabbatåret, uden det koster kassen

Rejs i sabbatåret, uden det koster kassen

Dette indhold er sponsoreret

Det er meget populært blandt unge, at rejse ud i verden, som en del af et eller flere sabbatår. Det kan både være gennem grupperejser, højskoler i udlandet, med en god ven eller helt på egen hånd. Det kan dog også gå hen og blive rigtig dyrt, og ikke alle har en stor opsparing at trække på. Det behøver man heller ikke nødvendigvis, for at få en rigtig god rejseoplevelse. Der er nemlig flere områder, hvor du kan spare penge, og vælge alternative løsninger i din rejseplanlægning.

Mobilt bredbånd

Når du rejser ud i verden, er det en god ide, at sikre dig, at dit mobilabonnement er i orden. Det er rigtig smart at have et abonnement med mobilt bredbånd, når du hele tiden er på farten. Der er rigtig mange udbydere på markedet, så det kan godt være tidskrævende, og besværligt at kigge alt igennem. En god hjælp kan være, at sammenligne mobilt bredbånd fra forskellige udbydere, hos MobilAbo. Det sparer dig tid, og i sidste ende også penge. Så få først tjekket godt op på, om dit nuværende abonnement er ideelt, når du skal ud i verden. Dernæst kan du sammenligne andre muligheder og vælge det, der passer bedst til din rejse og dine behov. Det kan nemlig gå hen at blive rigtig dyrt, hvis man er afsted i en længere periode, og man ikke har det rigtige abonnement til formålet.  

Interrail

En meget fri og spontan måde at rejse på, er gennem Interrail. Det kan også gøres ret billigt, da man køber et antal rejsedage, med tog, og kan benytte dem over en bestemt periode. Du kan vælge at bo på hostels rundt omkring, og på den måde også spare penge. Du bestemmer selv, hvor du vil rejse hen og hvornår, hvilket gør, at du ikke behøver planlægge hele rejsen på forhånd. Derudover er det en meget bæredygtig måde at rejse på, da transporten foregår med tog. Du ser også meget af europa, når du kører gennem forskellige lande og unikke landskaber. 

Afbudsrejser

Er du mere til korte og spontane rejser, kan afbudsrejser være lige noget for dig. Du kan spare en hel del penge, og måske havne steder, du ellers ikke ville vælge. Det kræver selvfølgelig, at du ikke har en masse forpligtelser derhjemme, men det er helt sikkert en god måde at rejse på, hvis det passer ind i dine planer for et sabbatår, hvor man ikke behøver være afsted i flere måneder af gangen. Så kan man i stedet bruge pauserne derhjemme på at arbejde, og tjene til den næste tur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*