Tips til at spare sammen til det næste eventyr

Tips til at spare sammen til det næste eventyr

Dette indhold er sponsoreret

De fleste kender nok følelsen af at ville rejse og frustrationen over ikke at have midlerne til det. Det kræver både tid og penge at rejse og planlægge rejsen, men en travl hverdag der gør begge dele svært. Det er dog ikke umuligt. Hvis du prioriterer din tid og sparer hvor du kan er du allerede godt på vej. Så kan tiden bruges på spændende nye oplevelser, og pengene kan lægges i opsparingen til det næste eventyr. Denne artikel giver et par gode, og overraskende, tips til, hvordan du sparer sammen til det næste eventyr. 

Måltidskasser 

Det virker måske som et spøjst tip, men måltidskasser er en rigtig god måde at spare både penge og tid på i hverdagen. Her får du friske og lækre råvarer leveret direkte til døren, og du behøver derfor ikke bruge tid på indkøb og planlægningen af, hvilke retter der skal laves i løbet af ugen. Du undgår desuden også de spontane, og dyre, indkøb. Uanset om du spiser kød eller lever plantebaseret kommer man langt med en sund måltidskasse, og hos Maaltidskasserne kan du sammenligne forskellige måltidskasser og leverandører og finde lige netop den der passer dig, dine behov og dit budget bedst. I de fleste kasser er der også mad til flere dage og du sparer derfor også penge på indkøb ved at at måltiderne planlagt. 

Genbrug og genovervej 

Et andet tip er at købe genbrug, hvor du kan. Det gælder ikke kun tøj, men også køkkensager og andre ting til hjemmet. Hvis du skal have en ny gryde eller nogle glas kan det for eksempel betale sig at tage en tur i den lokale genbrugs. Der er også mange penge at spare ved generelt at genoverveje køb og udgifter og bedømme, om du virkelig har brug for det, eller om penge i stedet skal lægges i rejseopsparingen. Du vil blive overrasket over, hvor mange ting du ikke behøver, og vil i stedet kunne nyde en ekstra is på solferien. 

Gennemgå dine streamingtjenester

Hvorfor opleve verden gennem en skærm når du kan opleve den live? Et sidste måde du kan spare på, er ved at gennemgå dine streamingtjenester. De fleste har et abonnement til én eller flere streamingtjenester, og der kan være penge at spare, hvis du afmelder et par. Hvis du for eksempel betaler til både Viaplay, Netflix, HBO og Disney+ kan du afmelde de to du bruger mindst og spare flere hundrede kroner hver måned. Det er nemlig en af de udgifter vi ikke tænker over, men som er værd at gennemgå. Ligesom måltidskasserne er det en god måde at spare i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*