Her er 5 Fede Jobs med Mange Rejser

Elsker du at rejse, og ønsker du dig et job, hvor man rejser meget? Mange danskere holder utroligt meget af at komme rundt og opleve verden, og nogle føler sig endda helt rastløse, hvis de aldrig kommer afsted. Noget som i dén grad kan mindske mængden man rejser er for eksempelvis mangel på penge eller tid. Det er imidlertid muligt at tjene penge og rejse samtidigt, og nedenunder får du fem gode bud på jobs, hvor man rejser meget. 

 

1. Turistguide

Hvis du er udadvendt, energisk og elsker at være omkring mennesker, så kan du overveje at blive guide i udlandet. Der er en stor efterspørgsel på folk der har lyst til at blive guide og forbedre turisters ferieoplevelser, så du vil med stor garanti kunne få et job som guide. Fordelen ved at være guide er de mange oplevelser du får, og de mennesker du møder, samt muligheden for at opleve en lang række forskelligartede og unikke destinationer. Der er samtidigt brug for guides hele året, og du er derfor næsten sikret et job i udlandet hele året rundt.

 

2. Tolk i udlandet

Er du god til sprog, og er du interesserede i andre kulturer, så kan du overveje at blive tolk i udlandet. Der er mange brancher der bruger tolke, og du kan blandt andet komme til at arbejde for virksomheder, der har udenlandske kunder uden engelske sprogkundskaber, eller på ambassader rundt omkring i verden, som har brug for flersprogede tolke. Hvis man arbejder for et tolkefirma, bestemmer man muligvis ikke selv, hvor man gerne vil hen, men det uvisse kan også være en del af eventyret.

 

3. Rejseskribent

Hvis du er en kompetent skribent, kan du rejse rundt i verden og skrive rejseguides, som du kan forsøge at sælge til større magasiner, aviser eller bogforlag. Det kan virke som en risikabel chance at tage, men hvis du alligevel er på ferie, kan du forsøge at skrive dine rejsetips ned og se, om nogen vil købe dine rejsefortællinger. At kunne leve af at være rejseskribent er nok noget, som de fleste ville være misundelige over. 

 

4. Rejsefotograf

I forlængelse af at være rejseskribent, er det heller ikke umuligt, at du kan tjene penge på at sælge smukke fotografier af alverdens unikke landskaber og byer. Det kræver dog, at du har godt styr på dit kamera, og at du ved, hvad der skiller et godt billede fra et dårligt billede. Er du god til at filme og redigere dine film efterfølgende, kan du også poste dem på en blog eller på din YouTube-kanal, og måske blive det næste blogger-stjernefrø.

 

5. Bliv selvstændig og bestem selv

En måde hvorpå du kan sikre dig, at du både kan tjene penge og rejse samtidigt, er ved at starte egen virksomhed. Hvis du for eksempelvis starter en online-virksomhed, kan du styre din virksomhed lige meget hvor du befinder dig. Der findes mange eksempler på iværksættere, som driver online-virksomheder, og du kan nemt finde inspiration på nettet. Selvom du ikke er garanteret økonomisk gevinst ved at blive selvstændig, kommer du i hvert fald med garanti til at bestemme over om din tid skal bruges i Danmark eller i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*